• Aktuality

            • Beh pre najmenších

              16. 10. 2023

              Žiaci 1. stupňa sa zapojili 6. 10. 2023 do Behu pre najmenších - Pretekov o pohár primátora mesta Žilina v Sade SNP na Námestí Andreja Hlinku. Z deviatich našich žiakov (Dávid Schneider, Rastislav Strieženec, Olívia Hoterová, Adela Jancová, Leo Santos,. Juraj Kahaník, Katarína Sládková, Aneta Lúčanová, Nina Lakiová) do finále postúpili traja žiaci - Dávid Schneider, Adéla Jancová a Olívia Hoterová, ktorá vybojovala 3. miesto vo svojej kategórii. Víťazke a všetkým zúčastneným gratulujeme a tešíme sa z ich úspechu!

            • Tanzánia – divoké srdce Afriky

              13. 10. 2023

              Dňa 6. 10. 2023 sa žiaci 6. ročníka  ZŠ zúčastnili  celoštátneho vzdelávacieho projektu  SVET OKOLO NÁS . Siedmy diel vzdelávacieho projektu Svet okolo nás preniesol žiakov do rozľahlej a nádhernej divočiny, do divokého srdca Afriky do Tanzánie, ktorá je jednou z najromantickejších a súčasne najpriateľskejších krajín na čiernom kontinente. Videli najkrajšie národne parky, slony, elegantné žirafy, tisíce pakoňov a kráľa zvieracej ríše, leva. Prešli sa pod najvyššou horou Afriky, poodhalili tajomstvo Veľkej priekopovej prepadliny, preskúmali jazero Tanganika. Spoznali ako v súčasnosti žijú Masajovia, ktorí boli obávanými bojovníkmi. Na záver nás tvorcovia projektu pozvali na ďalší diel projektu do Indonézie.

                                                                                                                                                         Mgr. Mária Jakubcová

            • Európsky deň jazykov na KAPA

              13. 10. 2023

              Dňa 26. septembra sa každoročne oslavuje Európsky deň jazykov, ktorý bol vyhlásený Radou Európy v roku 2001. Cieľom Európskeho dňa jazykov ☝ je upozorniť na dôležitosť učenia sa jazykov, podporiť rozvoj viacjazyčnosti, jazykovej a kultúrnej rozmanitosti, interkultúrneho porozumenia i celoživotného vzdelávania. Počas Európskeho dňa jazykov cudzie jazyky boli na KAPA spestrené rôznymi interaktívnymi aktivitami. Na gymnáziu sa žiaci pod vedením Mgr. Dáši Alžbety Sabovej v deň jazykov zapojili do výzvy OSN - "Free rice", ktorá funguje celoročne a je založená na princípe učenia sa slovíčok z angličtiny.❤

              Ľudia z celého sveta prostredníctvom platformy freerice.com majú možnosť zbierať zrnká ryže spôsobom započítavania 10 zrniek ryže za každú správnu odpoveď. Následne sponzori uvedenej aktivity ryžu zakúpia a darujú ju do krajín, v ktorých je núdza o jedlo. Naša škola za týždeň od vyhlásenia súťaže zozbierala 40 790 zrniek ryže. Úspešnosť tried bola nasledovná:

              1. miesto: III.AG - 12 700 zrniek
              2. miesto: IV.AG - 9 060 zrniek
              3. miesto: II.AG - 6 120 zrniek
              4. miesto: I.AG - 5 370 zrniek
              5. miesto: II.BG - 4 440 zrniek
              6. miesto: IV.BG - 3 100 zrniek

              K najúspešnejším jednotlivcom patrili:
              1. miesto: Viki Kohútová (III.AG) - 3 750 zrniek
              2. miesto: Marek Šuštiak (IV.AG) - 3 500 zrniek
              3. miesto: Anička Jančiová (III.AG) - 2 730 zrniek

              Európsky deň jazykov nám pripomenul dôležitosť jazykového vzdelávania a upozornil na fakt, že učenie sa nových jazykov nám otvára dvere k novým príležitostiam, zážitkom a priateľstvám. Učenie sa jazykov iných národov nám umožňuje vzájomne si lepšie porozumieť a pochopiť naše kultúrne rozdiely.

              Mgr. Gabriela Zajvaldová
               

            • Noc výskumníkov

              11. 10. 2023

              Dňa 29. 9. 2023 sa žiaci 9. ročníka  ZŠ, študenti 1. a 4. ročníka gymnázia zúčastnili exkurzie v rámci celoeurópskeho festivalu vedy a výskumu v OC Mirage Žilina pod názvom Noc výskumníkov, kde sa mohli oboznámiť s novinkami v oblasti vedy, techniky, robotiky.  Exkurzia bola zaujímavá.

               RNDr. Holíková, Mgr. Tomašová a Mgr. Jakubcová

               

            • Účelové cvičenie GYM

              9. 10. 2023

              Dňa 28. septembra sa uskutočnilo účelové cvičenie. Študenti 1. a 2. ročníka  gymnázia sa presunuli po hrebeni Kysuckej vrchoviny na vyhliadkovú vežu Dubeň, odkiaľ mali výhľad na mesto Žilina, jeho okolie a tiež školu. Nasledoval presun do Budatínskeho parku, kde v skupinách absolvovali rôzne stanoviská. Cieľom cvičenia bolo overiť u študentov teoretické vedomosti i praktické zručnosti. Najlepšie skupiny boli odmenené.

            • Návšteva štadiónu MŠK

              5. 10. 2023

              Vo štvrtok, 28. 9. 2023, navštívili prváci a druháci ZŠ štadión MŠĶ v Žiline. Milí futbalisti, ktorí nás sprevádzali, nám ukázali Sieň slávy MŠK a miestnosť pre novinárov. Tam si každé dieťa vyskúšalo odpovedať cez mikrofón a naopak každý sa tiež zahral na novinárov. Deti kládli rôzne otázky. Na hracej ploche sa zahrali s loptami, dostali odmenu. Nakoniec sme si pozreli kaplnku..Bravúrne zvládli pešiu prechádzku mestom, všímali si mestské budovy - polikliniku, poštu, autobusovú a železničnú stanicu. Obdivovali prácu stavbárov na moste Strávili sme krásny slnečný septembrový deň.

               

              Mgr. G. Kučerová, Mgr. Z. Lovíšková, Mgr. M. Lakatošová

            • Didaktické hry pre 1.stupeň ZŠ

              30. 9. 2023

              V piatok, 8. septembra 2023 sa uskutočnili Didaktické hry pre 1.stupeň. Cieľová trasa končila v  Bôrickom parku. Počas prvej hodiny v triede, žiaci absolvovali dopravnú výchovu, kde preberali dodržiavanie pravidiel cestnej premávky, pravidiel správania sa v prírode a potrebu chrániť prírodu a jej prírodné zdroje. V Bôrickom parku boli pani učiteľkami pripravené aktivity a hry na zlepšenie úrovne pohybových schopností žiakov. Krásne počasie nám prialo aj v tento deň, tak sme si vychutnali slnečné lúče a pobyt vonku. 

                                                                                                       Mgr. Jančová Marcela

            • PRVÁCI PRVÁKOM, ALEBO AKO SI 1.AG VZALA POD SVOJE KRÍDLA MALÝCH PRVÁČIKOV

              29. 9. 2023

              Prvý týždeň v škole sa prváci gymnázia zoznamovali nielen so školou a svojimi spolužiakmi, ale aj s malými prváčikmi. Navštívili ich počas jednej hodiny a okrem toho, že sa vzájomne pozdieľali, tak veľkáči im pomohli s prvými krokmi v novej škole, podpísali im zošity, niektorí i napísali do zošita nejaký pekný odkaz do školského roka a podelili sa s nimi aj s lízankami. A tak započala trieda 1.AG patrocínium nad malými prváčikmi, ktoré by malo trvať štyri roky.

                                   „Tešíme sa na vás aj ďalej, prváčikovia.“

               

                                                                                                         Mgr. G.Králiková (triedna uč.1.AG)

            • Exkurzia Slovenský orloj – RIO DE KLIN – Zuberec

              26. 9. 2023

              Dňa 22. 9. 2023 sa žiaci piateho a šiesteho ročníka základnej školy zúčastnili exkurzie. Prvou zastávkou bola Stará Bystrica, kde sa nachádza Slovenský orloj. Potom cestovali na Oravu.

              Druhou zastávkou bola obec Klin, ktorá jedruhým miestom na svete, kde sa nachádza kópia najznámejšej sochy Krista z Rio de Janeiro v Brazílii. Prvá kópia sa nachádza v portugalskom Lisabone a tá druhá práve nad obcou Klin. Socha sa nachádza na kopci Grapa v nadmorskej výške 686 metrov, má výšku 9,5 metra, rozpätie rúk 7 metrov a spolu aj s podstavcom váži až 23 ton. 

              Treťou zastávkou bolo prírodné múzeum oravskej dediny Zuberec. Areál múzea sa rozkladá na poľane Brestová v podhorí Západných Tatier – Roháčov. Viac ako 50 stavieb ľudovej architektúry je tu rozostavených v niekoľkých celkoch, ktoré pripomínajú jednotlivé časti Oravy. Podvečer sa žiaci šťastne vrátili s kopou fotografií a zážitkov do Žiliny.

                                                                                                                           Mgr. Kyzeková a Mgr. Jakubcová

            • Zoznamovák v Hrabovskej doline

              26. 9. 2023

              Od 12. do 14. 9. sme my (1.AG) a druháci boli na každoročnom „zoznamováku“ a myslím, že sa môžeme zhodnúť, že tam bolo super! Každý deň bol akčný a plný aktivít. Od vytvárania objektov z našich tiel až po „brutálnu žmurkanú“ bolo všetko zábavné a mali sme šancu spoznať kopu úžasných ľudí. Ako trieda, ďakujeme vedeniu školy za poskytnutie takejto možnosti, učiteľom, že to s nami všetkými vydržali a druhákom za super program. Dúfame, že budúci rok budeme môcť takýto zážitok poskytnúť aj my ďalším prvákom.

                                                                                                                                     S pozdravom, žiaci 1.AG 

          • Jazykový pobyt v Ríme
            • Jazykový pobyt v Ríme

              21. 9. 2023

              Dňa 12.9.2023 sa 9 študenti zo 4.AG a 4.BG spoločne s pánom učiteľom Jakubom Krenželákom a jeho manželkou Barborkou vybrali na ,,Sprachaufenthalt in Rom" (Jazykový pobyt v Ríme).

              Za 5 dní spoločného programu sme zažili veľa nezabudnuteľných zážitkov, ako napríklad „prespávačku“ na letisku, kde si pán učiteľ pre nás pripravil pracovný list. Väčšina študentov letela prvýkrát lietadlom. Letom nás sprevádzal krásny východ slnka. V Ríme sme zažili pravú taliansku kultúru a naučili sme sa, čo znamená „ľahkosť žitia“. Spoznali sme históriu mesta vďaka historickému okienku Barbory. Aby nám nebolo málo, pán učiteľ nám v Ríme dal ešte aj druhý pracovný list. Tento list nás sprevádzal spoznávaním pamiatok a zároveň nám pomôže pri príprave na maturitu z nemčiny. Aj vďaka nemu sme mali možnosť vidieť Vatikán, Koloseum, Panteón, Fontánu di Trevi, a mnoho ďalších krásnych pamiatok starovekého Ríma a precvičiť si nemčinu.

              Vďaka pánovi učiteľovi sme mali možnosť navštíviť Collegium Germanicum et Hungaricum a Goethe-Institut. Mali sme možnosť využívať nemecký jazyk v praxi s rodenými Nemcami alebo aj s Talianmi, ktorí vedeli po nemecky.

              Ďakujeme za možnosť zažiť jazykový pobyt v Ríme a prajeme takúto príležitosť aj ostatným študentom 😊.

              Anička, Linda, Natika a Mat zo 4.BG

            • Informácia ohľadom výdaja obedov počas neprítomnosti detí v škole/škôlke

              19. 9. 2023

              Dobrý deň.

              V prípade, že ste nestíhli včas svoje dieťa odhlásiť zo stravy (do 14:00 predchádzajúci prac.deň, v nedeľu do 18:00), máte v prvý deň neprítomnosti dieťaťa možnosť vyzdvihnúť si obed do vlastného obedára.

              Na ďalšie dni, ktoré nebude dieťa prítomné na vyučovaní/škôlke je Vašou povinnosťou ho zo stravy odhlásiť (cez Edupage).

              Prosíme, ak máte možnosť, noste si vlastné obedáre. Ak sa predsa stane, že nemáte pri sebe obedár, nachystajte si prosím 0,20e na jednorázový obal.

              Výdaj stravy do obedárov je zo zadnej strany kuchyne  (pri hlavnej ceste na ulici Predmestská, brána za škôlkarskym ihriskom, oproti je železiarstvo....) v čase od 11:00 - 11:30.

              Za kuchynskými dverami napravo hore je zvonček. Prosím zvoňte.

              Prajeme Vám krásny deň ;)

            • Ponuka záujmových krúžkov CVČ v školskom roku 2023/24

              8. 9. 2023

               

              Milí rodičia, študenti a žiaci,

              máte už vybratý záujmový krúžok pre svoje dieťa či pre seba na tento školský rok? Centrum voľného času pri Spojenej škole Kráľovnej pokoja ponúka v školskom roku 2023/24 krúžky s rôznym zameraním.

              Vyberie si naozaj každý.


              Ponuku konkrétnych krúžkov nájdete v prílohe: TU 

              !!!Máme nový krúžok...Prvá pomoc...pre MŠ a 1.stupeň ZŠ...onedlho ho doplníme

              do ponuky aj s popisom, teraz aspoň takto: Pondelok 15:30 - 16:30, Štvrtok 15:30 - 16:30,

              Vedúci krúžku: Lucia Korbelová !!!


              Na krúžok sa prihlásite cez Edupage, prihlasovanie bude spustené v priebehu 8. septembra.

              Prihlásiť sa treba najlepšie obratom, najneskôr do 13. 9. 2023.

              Zakliknutím na konkrétne krúžky sa ZÁVÄZNE PRIHLASUJETE S POVINNOSŤOU PLATBY.

              Platba prebehne až po otvorení krúžku (v prípade nazbieraného počtu min. 10 žiakov),

              budeme Vás priebežne informovať o otvorených krúžkoch.


              Na krúžky sa môžete príp. prihlásiť aj osobne v kancelárii našej školy do 13. 9. 2023 do 15:00 hod.

              Poplatky za záujmové krúžky sú uvedené nižšie, zároveň pre výhodnejšiu cenu odporúčame odovzdať podpísaný Vzdelávací poukaz triednemu učiteľovi.

              Vzdel. poukazy budú distribuované v piatok 8. septembra 2023. 

              V prípade technických problémov nás kontaktujte: michalakova@sskp.sk 

              Tešíme sa na Vás!


              Poplatky za záujmové krúžky


              Zákonný zástupca maloletého, prijatého do Centra voľného času na základe rozhodnutia o
              prijatí, prispeje na čiastočnú úhradu nákladov spojenú s činnosťou záujmového krúžku:


              Ročný poplatok:


              30 €/1 krúžok – ak žiak odovzdal Vzdelávací poukaz

              a zároveň sa prihlásil do 13. 09.2023,


              55 €/1 krúžok – ak žiak neodovzdal Vzdelávací poukaz a prihlásil sa do 13. 09.2023,


              55 €/1 krúžok – ak žiak odovzdal Vzdelávací poukaz a zároveň sa prihlásil od 14. 09. 2023,


              75 €/1 krúžok – ak žiak neodovzdal Vzdelávací poukaz a zároveň sa prihlásil od 14. 09. 2023,


              40 € / 1 krúžok – v prípade žiaka Materskej školy
               


              Zákonný zástupca maloletého, neprijatého do Centra voľného času na základe rozhodnutia,
              prispeje na čiastočnú úhradu nákladov spojenú s činnosťou záujmového krúžku (externý
              člen): 75,00 € na jeden krúžok na školský rok. 

              Pri odovzdaní vzdelávacieho poukazu platí základná cena 30 € za krúžok

              aj pre prípadné ďalšie navštevované krúžky.

            • Škola volá ......

              30. 8. 2023

               

              Áno milí žiaci, študenti, dočkali ste sa. Už 4. septembra vás čakáme v škole, aby sme spolu otvorili školský rok 2023/24. Na úvod sa o 8.00 stretneme v triedach so svojimi triednymi učiteľmi a potom budeme všetci na dvore o 9.00 sláviť svätú omšu. Ďalšie dva dni (utorok a streda) budete mat čas so svojimi spolužiakmi porozprávať sa, dostanete učebnice a už vo štvrtok 7.septembra ideme naostro podľa rozvrhu. Ďalšie informácie vám dajú v pondelok vaši triedni učitelia.

              ŠKD bude fungovať už od pondelka a to od 10.00 hod do 14.00 hod a od utorka v bežnom režime.

               

              Riaditeľ školy

            • OZNAM ŠKOLSKEJ JEDÁLNE

              30. 8. 2023

              Dňa 4.9.2023 v pondelok sa bude variť len pre materskú školu, prvý stupeň ZŠ (keďže už od pondelka bude v prevádzke aj školský klub) a pre zamestnancov.

              Prihlásení budú všetci, ktorí odovzdali zápisný lístok stravníka a majú na stravnom konte potrebný kredit.

              Druhý stupeň a gymnazisti budú automaticky v pondelok zo stravy odhlásení. 

              Od 5.9.2023 sa bude variť už v normálnom režime. 

               

              V aplikácii zatiaľ na nový školský rok nie je vidieť počiatočný kredit. Zostatky z minulého šk.roka a nové platby pripísané počas tohto mesiaca sa budú za jedáleň preklápať až 1.9.2023 Následne uvidíte aktuálny stav konta a predpisy na nový školský rok. 

               

            • OZNAM ŠKOLSKEJ JEDÁLNE

              19. 7. 2023

              PREDPIS PLATBY NA MESIAC SEPTEMBER 2023:

              PREDPIS_PLATBY_NA_MESIAC_SEPTEMBER_2023.pdf

               

              PLATBY NA MESIAC SEPTEMBER 2023 MUSIA BYŤ UHRADENÉ NAJNESKÔR DO 25. AUGUSTA!!! – môžete uhrádzať už teraz.

               

              Účet školskej jedálne:   

               

              SK38 0200 0000 0000 6093 2432

               

              Skontrolujte si prosím aktuálny zostatok vášho stravného konta – preplatky sa preklopia do nového školského roka – a doplaťte sumu, ktorá je potrebná na mesiac september podľa nasledovného predpisu:

               

              September = 19 pracovných dní

               

              MATERSKÁ ŠKOLA deti:

              19 x 2,55 = 48,45 €

               

              MATERSKÁ ŠKOLA – predškoláci s dotáciou*):

              19 x 1,15 = 21,85 €             

               

              Pre prípadné straty nároku na dotáciu – predškoláci musia mať na začiatku školského roka na stravnom konte navyše

               

              !!!       ZÁLOHU VO VÝŠKE 30 €       !!!!

               

              ZÁKLADNÁ ŠKOLA roč.1-4 bez dotácie: 

              19 x 2,00 = 38,00 €

               

              ZÁKLADNÁ ŠKOLA roč.5-9 bez dotácie:

              19 x 2,20 = 41,80 €

               

              ZÁKLADNÁ ŠKOLA – deti s dotáciou*) – za obedy neplatia, podmienkou ostáva účasť na vyučovaní a prevzatie obedu.

              Pre prípadné straty nároku na dotáciu – každé dieťa v ZŠ poberajúce štátnu dotáciu musí mať na začiatku školského roka na stravnom konte

               

              !!!       ZÁLOHU VO VÝŠKE 30 €       !!!!

              *) Zákon č. 544/2010 Z. z. o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov

               

              ŽIAK GYMNÁZIA: 

              19 x 2,40 = 45,60 €

               

              EXTERNÝ STRAVNÍK:

              19 x 3,98 = 75,62 €

               

              ZAMESTNANCI:

              19 x 1,17 = 22,23 €

               

              Upozornenie !!!

              Od septembra budú na stravovanie prihlásení len stravníci, ktorí majú odovzdanú prihlášku na stravovanie a na účte stravníka bude suma vo výške predpisu stravného na mesiac september.

               

              Pri zadávaní platobného príkazu prosím uvádzajte:

              • meno a priezvisko dieťaťa
              • triedu
              • zariadenie, ktoré navštevuje (MŠ, ZŠ, GYM, ZAM, EXT)

               

               

               

               

               

               

               

               

            • ZAČNIME LETO DOBROM

              30. 6. 2023

              je heslo 15. ročníka týždňa dobrovoľníctva na Slovensku. My sme tento rok spustili pilotný ročník obdobnej akcie na našom gymnáziu a v rámci týždňa dobrovoľníctva sme zorganizovali Deň dobrovoľníctva na KAPE (streda, 28.6.2023). Študenti sa mali možnosť zapojiť do rôznych aktivít na škole a nielen tam.

              Čo sa nám podarilo:

              • pomôcť pri upratovaní humanitárnej miestnosti v Slovenskom červenom kríži v ZA

              • vyšmirgľovať a natrieť preliezku na ihrisku MŠ

              • presťahovať školský klub z prízemia na druhé poschodie

              • presťahovať v škôlke triedu sovičiek do triedy mravčekov

              • vyzdobiť maľbami steny v škôlkarských kúpeľniach

              • presunúť nábytok, vypratať a vyzdobiť učebňu KNB a obe učebne cudzích jazykov

              • vymaľovať chodbu na prvom poschodí

              • sústrediť kvety z celej školy na jedno miesto, kde budú počas prázdnin

              • polepiť školské atlasy

              • nacvičiť hudobný a spevácky doprovod na šk. svätú omšu

              • porátať a uložiť všetky učebnice v sklade učebníc

              Leto na KAPE začalo naozaj DOBRE. Ďakujeme, milí gymnazisti.


              Lucia Hrkútová

            • Letné prázdniny

              30. 6. 2023

              Pre žiakov základnej školy a gymnázia sa začali letné prázdniny. V škole sa opäť všetci stretneme 4. septembra. Prajeme vám  krásne leto plné zážitkov a dobrodružstiev.

            • Školský výlet I.BG

              28. 6. 2023

              Dňa 15.6.2023 sme sa my, trieda 1.BG, spolu s pani učiteľkami Dášou Sabovou a Zuzkou Tomašovou vybrali na školský výlet do Oščadnice.

              Ráno sme sa stretli o 8.00 a o 8.17 sme už sedeli vo vlaku pripravený na odchod do Oščadnice. Po vlaku nasledovala cesta autobusom, ktorý nás doviezol bližšie ku penziónu. Pri penzióne na nás už čakala pani majiteľka s inštrukciami a pravidlami na chate. Po privítaní sme sa išli ubytovať do izieb a následne sme si začali pripravovať vlastný obed. O 12.00 sme sa v altánku všetci zišli a spoločne sme sa naobedovali. Poobede sme sa rozišli a každý robil to, čo je jeho srdcu milé, napr. športy, spoločenské hry, golf, oddych. Okolo 18.00 sme prichystali spolužiačke narodeninové prekvapenie a potom sme si začali opekať. Po večeri sme mali znovu voľný program. Pozeral sa film, spievali sa pesničky, športovalo sa a zabávali sme sa. Spoločný budíček sme nemali, ale museli sme všetci naklusať o 8.00 na raňajky. Tí, ktorí meškali, za každú minútu robili 5 klikov alebo drepov. Po raňajkách sme si vypratali izby a pripravovali sme sa na odchod. Keďže sme potom mali ešte chvíľu času, tak sme si spolu ako trieda zahrali hru ,,Bezdomovec''. Tí, ktorí stíhali, sa ešte pred odchodom naobedovali a upratali po sebe.

              O 12.00 bol čas odchodu. Pobrali sme sa preč a išli sme na autobus. Vystúpili sme z autobusu a išli sme na vlakovú stanicu, kde sme si spravili spoločnú fotku. Chvíľu na to prišiel vlak a vydali sme sa na cestu domov...

              Text: Andrej Štaffen (I.BG)

      • Kontakt

        • Spojená škola Kráľovnej pokoja
        • Email na správcu siete: ITpodpora@sskp.sk
        • Vedenie školy : +421 910 852 152, Vedúca školskej jedálne : +421 909 250 812 Ekonomické oddelenie : +421 909 250 813 Zástupca pre MŠ: +421 907 242 309 MŠ Trpaslíci: +421 910 852 468, MŠ, Šmolkovia: +421 903 983 911, MŠ, Gumkáči: +421 903 983 910 MŠ, Krtkovia: +421 910 852 467 Školník: +421 0909 250 463 Špeciálna pedagogička: +421908 148 444 Sociálna pedagogička: +421 903 983 957
        • Na Závaží 2 010 01 Žilina Slovakia
        • IČO: 37909533
        • DIČ: 2021879838
        • IBAN ŠKOLY : SK13 0200 0000 0018 7253 1751 IBAN Školskej jedálne: SK38 0200 0000 0000 6093 2432
      • Prihlásenie